Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Να σταματήσουν οι εισαγωγές αίματος ζητά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης

Με την ευχή το 2021 να αποτελέσει την χρονιά όπου θα σταματήσουν οι εισαγωγές αίματος από το εξωτερικό και η χώρα θα καταστεί αυτάρκης σε αποθέματα από «ιδίους πόρους» ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης με δελτίο τύπου του υπενθυμίζει στους αιμοδότες να μην ξεχάσουν αυτό που για κάποιους αποτελεί δώρο ζωής. Διαβάστε παρακάτω:

Τις μέρες αυτές προσφέρουμε Αίμα Εθελοντικά στον άγνωστο πάσχοντα, δίνουμε ελπίδα σε Πολυμεταγγιζόμενους που το έχουν ανάγκη για να ζήσουν την ποιότητα ζωής που τους χρωστούμε.  

Οι 3.000 Θαλασσαιμικοί (πάσχοντες Μεσογειακής Αναιμίας), για  να ζήσουν χρειάζονται κάθε μήνα, 3 με 4 μονάδες αίματος εφ’ όρου ζωής

Οι πάσχοντες δεν ζητιανεύουν, απλά θέλουν να ζήσουν την ζωή τους με αξιοπρέπεια.

Χάρισε αίμα τώρα που μπορείς! Μην περιμένεις να σου το ζητήσουν!

Το αίμα, δεν αποθηκεύεται, δεν αντικαθίσταται με φάρμακα, ούτε χημικά παρασκευάζεται, το αίμα δεν πωλείται, μόνο Εθελοντικά Προσφέρεται στον Άγνωστο Πάσχοντα Ασθενή. 

Αιμοδοτούμε Εθελοντικά, πριν το χρειαστούμε, πριν μας το ζητήσουν, πριν μας το επιβάλουν.  

Από την Δευτέρα 28/12/2020 η αίθουσα Αιμοδοσίας της Δημοτικής Πινακοθήκης, σας υποδέχεται ευχάριστα, πρωί 08:30 ως 14:00.

Ενημέρωσε και ένα φίλο σου, σύζυγό σου, το παιδί σου, τ΄ αδέρφια σου και τους γονείς σου κάτω των 65 ετών!

Η Ελλάδα χρειάζεται 650.000 μονάδες Αίματος τον χρόνο.

Τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων έχουν την ευθύνη {ο κάθε ένας ξεχωριστά} να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες για να μην ακυρώνονται επεμβάσεις λόγω έλλειψης αίματος και να σταματήσουν οι εισαγωγές.

Για 30 χιλιάδες μονάδες αίματος ως Έλληνες, είμαστε παγκοσμίως ρεζίλι!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη