Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Να συμμετάσχει στην διακομματική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης ζητά το ΑΚΚΕΛ

Να συμμετάσχει στην σύνθεση της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος. Μάλιστα, στην επιστολή σημειώνεται πως το κόμμα είναι το μόνο που έχει τα γραφεία του εκτός πρωτεύουσας, συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα, ενώ και ο πρόεδρος του Βάκης Τσιομπανίδης γνωρίζει άριστα τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής. Διαβάστε την σχετική επιστολή:

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

ΣΧΕΤ.: Συμμετοχή του ΑΚΚΕΛ στην Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) είναι το μοναδικό ελληνικό πολιτικό κόμμα που δεν έχει την έδρα του στην Αθήνα. Η έδρα του κόμματός μας από το 2014 που ιδρύθηκε, είναι στην Ορεστιάδα του Έβρου, όπου είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου και ο τόπος μόνιμης κατοικίας του. Το ΑΚΚΕΛ λόγω όλων των παραπάνω είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για θέματα της Θράκης. Ο Βάκης Τσιομπανίδης γνωρίζει άριστα τα προβλήματα και πάρα, μα πάρα, πολλές φορές έχει προτείνει ρεαλιστικές λύσεις. Επίσης γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία και έχει άριστη συνεργασία με τους δήμους, την περιφέρεια, αλλά και το μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης.

Η διακομματική Επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης (για την σύσταση της οποίας εργάζεστε) θα μπορούσε να παίξει εξαιρετικά εποικοδομητικό ρόλο για την ανάπτυξή της, με την προϋπόθεση βέβαια ότι η σύνθεσή της θα γίνει πάνω σε υγιείς και αντικειμενικές βάσεις και κριτήρια, με ανθρώπους που γνωρίζουν τα θέματα και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν. Σε αυτή την κατεύθυνση ζητούμε από εσάς να συμπεριλάβετε κατ’ εξαίρεση το ΑΚΚΕΛ στην σύνθεση της Επιτροπής ως ειδική περίπτωση κόμματος, του μοναδικού που έχει την έδρα του στην περιοχή που αποτελεί αντικείμενο του έργου της Επιτροπής.

Ελπίζουμε σε θετική ανταπόκριση εκ μέρους σας.

Με τιμή,
Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,
Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email