Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ν. Γαλατούμος: “Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι” Κ. Χατζηκωνσταντίνου: “Λυπάμαι αλλά οι τσαμπουκάδες δεν θα περάσουν”

Κόντρα φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον δήμαρχο Σαμοθράκης Νίκο Γαλάτουμο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Α. (Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης) Κώστα Χατζηκωνσταντίνου με αφορμή την ανάπλαση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Σαμοθράκης.
Ο Νίκος Γαλατούμος καταγγέλλει με ανάρτηση του ότι παρά τις οχλήσεις, τόσο του ιδίου αλλά και των συνεργατών του, καθώς και άλλων θεσμικών φορέων του νησιού η διοίκηση του Ο.Λ.Α. προχώρησε σε ενέργειες που τους βρίσκει αντίθετους με την εκρίζωσή δέντρων από την χερσαία ζώνη του νησιού.

Καταγγέλλει ως απαράδεκτο το γεγονός ότι δε λαμβάνεται υπ΄όψιν οι απόψεις της δημοτικής αρχής και των φορέων και καταλήγει με μία απόλυτη φράση λέγοντας κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη κίνηση του Ο.Λ.Α. θα τους βρει αντίθετους.


Η συνέχεια ανήκει στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Α. Κώστα Χατζηκωνσταντίνου ο οποίος με δική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “χρεώνει” στο δήμαρχο Σαμοθράκης άγνοια επί τεχνικών θεμάτων και κάνει αναφορά για “πολιτική πελατεία”.
Ο ίδιος ο Χατζηκωνσταντίνου υπερασπίζεται το έργο και τις αποφάσεις του Ο.Λ.Α. πολύ περισσότερο για τους χώρους ευθύνης του και με τη σειρά του περνάει στην αντεπίθεση λέγοντας ότι οι τσαμπουκάδες δεν θα περάσουν.

Δείτε τις αναρτήσεις των δύο ανδρών:

Μετά την επίσκεψη του Ο.Λ.Α στο νησί και παρά τις δικές μου έντονες αντιρρήσεις και τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Galatumos στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

Όταν ως Δήμαρχος μικρού νησιού χάνεις την αίσθηση του μέτρου, έχεις άγνοια επί τεχνικών θεμάτων, επικαλείσαι την…

Δημοσιεύτηκε από Costas Chatzikonstantinou στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη