Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ν. Γκότσης: «Ανακατωσούρα στον παιδικό σταθμό Φερών» – Α. Ποϊραζίδου: «Γιατί μπήκε στο κτήριο ενώ ξέρει ότι απαγορεύεται;»

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM 93,6 έκανε η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου.

Η κ. Ποϊραζίδου, παρενέβη στην εκπομπή μετά από συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα την ίδια μέρα (17/9) ο πρώην αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης, στην οποία έκανε λόγο για συνωστισμό 30 παιδιών στον Β’ παιδικό σταθμό Φερών. Είπε επίσης ότι «το κτήριο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ ακόμα δεν είναι έτοιμο, σε αντίθεση όπως τόνισε μετά όσα διαμήνυε η κ. Ποϊραζίδου ότι θα είναι έτοιμο την 1η Σεπτέμβρη». Μίλησε ακόμα για μία κατάσταση προχειρότητας. Σημείωσε ότι «παρ’ όλο που είχε γίνει γνωστό ότι δεν θα γίνει συγχώνευση των δύο παιδικών σταθμών στις Φέρες, αυτό ακριβώς έγινε». Τέλος σχολίασε ότι «η κυρία Ποϊραζίδου φέρνει ανακατωσούρα με ότι ανακατεύεται».

Η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού αμέσως μετά κατηγόρησε τον κύριο Γκότση για παράβαση της νομοθεσίας καθώς όπως είπε «ξέρει πολύ καλά ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να εισέλθει στον παιδικό σταθμό πλην των εργαζομένων λόγω του κορονοϊού. Και όμως μπήκε μαζί με τον κύριο Μεϊμάρογλου. Είναι αστυνομικός, ξέρει το νόμο και συνεχίζει να παρανομεί. Μπήκε στον παιδικό σταθμό και την επόμενη μέρα είχαμε κρούσμα».

Για την εικόνα του παιδικού σταθμού είπε: «Ο παιδικός σταθμός είχε να περιποιηθεί από το 2007. Και μιλάει για τον παιδικό σταθμό;».

Για τις καθυστερήσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Γκότσης είπε: «Καταθέσαμε τα χαρτιά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για να πάρουμε την άδεια. Μετά από απαίτηση της Π.Υ., χρειάστηκε να δημιουργηθεί και δεύτερη ράμπα. Παράλληλα, η Πυροσβεστική ζήτησε να κλείσουμε την πόρτα που βρισκόταν στον χώρο δίπλα στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ, έτσι ώστε να μην είναι ενιαίος χώρος με αυτόν του ΚΔΑΠ, δηλαδή να απομονωθεί. Αυτόν τον ανεκμετάλλευτο χώρο μετά τα Χριστούγεννα θα τον κάνουμε κέντρο φιλοξενίας. Ο κύριος Γκότσης πρόσεξε την πόρτα που έκλεινε και όχι την υπέροχη δουλειά που έγινε μέσα, όπως το φυσικοθεραπευτήριο, οι νέες τουαλέτες, η κουζίνα για ΑμεΑ και πολλά άλλα.

Σήμερα τελειώνουν και οι τελευταίες εργασίες του ΚΔΑΠ. Μόλις μας δώσει την άδεια η Περιφέρεια (πράγμα που πιστεύω ότι θα γίνει γρήγορα) θα γίνει αίτηση για πρόσληψη προσωπικού».

Ακούστε ολόκληρες τις συνεντεύξεις τους:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη