Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Θα γίνουν οι γιορτές παλιάς πόλης 2021 αλλά με ειδικές συνθήκες

Χθες πραγματοποιήθηκε τηλεσύσκεψη με την οργανωτική επιτροπή των γιορτών παλιάς πόλης και έχουν αποφασιστεί τα παρακάτω

  • όλες οι εκδηλώσεις των συλλόγων θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο σε κλειστούς ελεγχόμενους χώρους, μόνο για καθήμενους, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο σημείο 38 του πίνακα της παρ. 1 και των Παραρτημάτων 2 έως 4 της επισυναπτόμενης ΚΥΑ (όπως εκάστοτε ισχύει).
  • σύλλογοι που θα αναπτύξουν δραστηριότητες με ζωντανή μουσική στους προαναφερθέντες χώρους υποχρεούνται στην πιστή τήρηση των οδηγιών “…ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων…  ” του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού όπως ισχύουν.  
  • για τα μέλη των συλλόγων που θα απασχοληθούν στις δραστηριότητες των συλλόγων ισχύουν τα μέτρα προστασίας που αναλύονται στο σημείο 16 του πίνακα της παρ. 1 της επισυναπτόμενης ΚΥΑ (όπως εκάστοτε ισχύει).

Ανάπτυξη οποιασδήποτε δραστηριότητας σε δρόμους ή πεζοδρόμια δεν επιτρέπεται.  

Χώροι συλλόγων που δεν θα χρησιμοποιηθούν από τους ίδιους, μπορούν να διατεθούν σε αυτούς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις.  

O σύλλογος “ΠΑΣ ΑΝΤΙΚΑ” διαθέτει τους χώρους του σε όποιον επιθυμεί. Άλλοι χώροι που πληρούν τα κριτήρια είναι ο αύλειος χώρος του 1ου Δημοτικού (όπου στις 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία), η αυλή του 5ου παιδικού κλπ.

Οι δράσεις θα πρέπει να γνωστοποιηθούν έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021.

Πηγή: xanthinews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη