Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ξάνθη: Προφυλακιστέοι και οι τέσσερις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 46χρονου, φόβοι για βεντέτα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι τέσσερεις που κατηγορούνταν για την δολοφονία του 46χρονου από το Δροσερό Ξάνθης, σύμφωνα με το xanthipost.gr

Συγκεκριμένα προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι τέσσερις συλληφθέντες, ο  καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, οι δύο του γιοι και ο γαμπρός του.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι, αφού άδειασαν το σπίτι του 36χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, του έβαλαν φωτιά και το έκαψαν.

Στη συνέχεια, πυρπόλησαν και το σπίτι του αδελφού του  και μετά ανήρτησαν βίντεο στα social media ενώ σημειώθηκε και πετροπόλεμος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι τέσσερις δράστες , ο 36χρονος πατέρας με δύο γιους και τον γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του θύματος και μετά από διένεξη για προσωπικές διαφορές, ο ένας (36χρονος)  που κρατούσε το όπλο τον πυροβόλησε  εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια των συγγενών του.

Το θύμα  μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένο όπου μετά το χειρουργείο στις πέντε τα ξημερώματα κατέληξε λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του .

Στη συνέχεια, ο 36χρονος  καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ανέβασε βίντεο στο TikTok όπου εξηγούσε τους λόγους που προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη  και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Ωστόσο, στο βίντεο εξαπολύει απειλές για το ενδεχόμενο βεντέτας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email