Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ξανά συνεδριάσεις δια περιφοράς στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης – Ανάγκη ή σκοπιμότητα;

Με έναν εμπνευσμένο τρόπο επέλεξε η παράταξη «Πόλη & Πολίτες» να διακωμωδήσει την νέα εξέλιξη στην υπόθεση με τα δημοτικά συμβούλια στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τις συνεχείς αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο καιρό πριν άλλωστε ο Δήμος αφενός είχε προμηθευτεί ειδικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών συνεδριάσεων και αφετέρου παρά το γεγονός ότι με βάση τον διαθέσιμο χώρο δύναται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση διά ζώσης τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, εντούτοις υπάρχει επιστροφή στη συνεδρίαση διά της περιφοράς.

Όλα δείχνουν μία πάγια τακτική της δημοτικής αρχής να προσπαθεί να αποφύγει τον διάλογο, τις πολιτικές συγκρούσεις και πολύ περισσότερο την τοποθέτηση από τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου σε θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω της παράταξης «Πόλη & Πολίτες»:

«Ήρθαν αυτοί και μας είπαν θα κάνουμε δια περιφοράς. Μετά είπαν θα κάνουμε τηλεδιάσκεψη. Μετά όμως κάναμε δια περιφοράς. Μετά όμως ξαναείπαν τηλεδιάσκεψη και αγοράσαμε κάτι μηχανήματα και δώσαμε κάτι χιλιάρικα, αλλά ξανακάναμε δια περιφοράς. Μετά αυτοί είπαν πάλι τηλεδιάσκεψη αλλά κάναμε δια ζώσης. Τώρα είπαν θα κάνουμε δια περιφοράς…

Τηλεδιάσκεψη πάντως δεν κάναμε.

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αλεξανδρούπολης τη Δευτέρα 28/9/2020 δια περιφοράς…»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email