Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ξανά υποψήφια Δήμαρχος Ορεστιάδας η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Την πρόθεσή της να είναι ξανά υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας, επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, η Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Η ίδια, το τελευταίο διάστημα, με δηλώσεις της στα τοπικά Μ.Μ.Ε. είχε αφήσει σαφώς να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται να μπει και πάλι στην εκλογική κούρσα, για να διεκδικήσει για 3η φορά τον δημαρχιακό θώκο.

Με την επισημοποίηση των προθέσεών της, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ορεστιάδας, στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, γίνονται ήδη τρεις, καθώς έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα συμμετάσχουν σε αυτές ο νυν δήμαρχος, Βασίλης Μαυρίδης, που θα διεκδικήσει 3η θητεία, ο Χρήστος Καζαλτζής, που ήταν υποψήφιος και το 2019 και με τον συνδυασμό του είχε εκλεγεί τέταρτη εκλογική δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο, και η Μαρία Γκουγκουσκίδου που στην τελευταία δημοτική περίοδο βρίσκονταν στις θέσεις της μείζονος μειοψηφίας.

Ξεκάθαρη πρόθεση υποψηφιότητας, ωστόσο, έχει δηλώσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι και η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών «Είναι στο Χέρι μας», όπου όμως, αναμένεται να επισημοποιηθεί εάν θα παραμείνει επικεφαλής της και θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, ο Σάκης Παπανδρέου, καθώς στη συγκεκριμένη παράταξη οι αποφάσεις λαμβάνονται από την «ανοιχτή συνέλευσή» της.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη