Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Αλεξανδρούπολη FC – Ήττα στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής από τον Εθνικό Σοχού

Με ήττα για την Αλεξανδρούπολη FC ξεκίνησε η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να χάνει από τον Εθνικό Σοχού με 0-2. Στο πρώτο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη φάνηκε να δυσκολεύετε αρκετά, ενώ στο δεύτερο, παρόλο που είχε τη μπάλα στα πόδια της δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

Ξεκίνημα με το… αριστερό για την Αλεξανδρούπολη FC!

Την ήττα με 0-2 γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC στο Φώτης Κοσμάς, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής από τον Εθνικό Σοχού. Σε ένα κακό, από πλευράς θεάματος, αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αποτελεσματικοί και πήραν τους 3 βαθμούς.

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα η Αλεξανδρούπολη «ψαχνόταν» στον αγωνιστικό χώρο και με κόντρα τον άνεμο δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την εστία του Καραβελίδη. Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, όταν ο Στασινόπουλος είδε τον Συριτούδη να είναι εκτός τέρματος και με τη βοήθεια του αέρα έκανε ένα μακρινό σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα. Η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 34ο λεπτό με τον Ρουμπιέ να κάνει ωραία ενέργεια από τα αριστερά, στη συνέχεια έκανε παράλληλη μπαλιά, χωρίς ωστόσο να τη βρει κάποιος συμπαίκτης του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη είχε τη μπάλα στα πόδια της, χωρίς όμως να απειλεί την αντίπαλη εστία. Ο Εθνικός αμύνθηκε καλά και κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά του στο 78ο λεπτό με τον Ταχματζίδη να σπάει το οφσάιντ, στη συνέχεια πέρασε τον Συριτούδη και πλάσαρε στο κενό τέρμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συριτούδης, Δορουγιδένης (82’ Παγωνίδης), Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Αγγ. (64’ Κεφαλούκος), Αμπραχαμιάν, Μαλτέζος (53’ Σιώπης), Στοΐνοβιτς Αθ. (82’ Θέμελης), Πατσιώρας Κων., Ρουμπιές

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ (Γιώργος Τσουκαλίδης): Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Βασιλόπουλος, Νικολίτσας, Ελέζι, Στεφανίδης, Στασινόπουλος, Βαβλιάκης, Θεοδωρίδης

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email