Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ξεκίνησε η διάθεση καυσόξυλων από το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης

Στη διάθεση καυσόξυλων προχωρά μετά από σχετική απόφαση το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης για την κάλυψη ατομικών αναγκών των μονίμων κατοίκων παραδασόβιων οικισμών. Πιο αναλυτικά:

Σε εκτέλεση σχετικής Απόφασης το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης θα διαθέσει κατά το τρέχον έτος καυσόξυλα δρυός, με μειωμένο τίμημα για την κάλυψη ατομικών αναγκών των μονίμων κατοίκων παραδασόβιων οικισμών, σε ποσότητα κατά οικογένεια και τιμή ως ακολούθως:
1. Μόνιμοι κάτοικοι των Δημοτικών διαμερισμάτων και οικισμών: Άβαντος, Αισύμης, Κίρκης, Συκορράχης, Νίψας, Πυλαίας και Μελίας μέχρι τρία 3 Χωρικά Κυβικά Μέτρα κατά οικογένεια, Λεπτοκαρυάς, Πετρολόφου και Σιδηροχωρίου μέχρι 8 Χ.Κ.Μ. κατά οικογένεια και τιμή 12,85 €/Χ.Κ.Μ.
2. Μόνιμοι κάτοικοι της νήσου Σαμοθράκης μέχρι πέντε (5) Χ.Κ.Μ κατά οικογένεια, του Δημοτικού διαμερίσματος Καβησού και των οικισμών Πεύκων, Μέστης, Κομάρων, Αύρας, Περάμου, Ατάρνης και Πλάκας μέχρι τρία (3) Χ.Κ.Μ κατά οικογένεια και τιμή 23,56 €/Χ.Κ.Μ.
3. Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (Συνταξιούχοι του ΟΓΑ, πολύτεκνες, τρίτεκνες οικογένειες, άτομα με αναπηρία σε ποσοστό άνω του 67%, μακροχρόνια άνεργοι, στρατεύσιμοι οικογενειάρχες, οι οικογένειες των οποίων (στρατευσίμων) κατά τον χρόνο της θητείας τους είναι μόνιμοι κάτοικοι των παρακάτω Διαμερισμάτων) σε ποσότητα και τιμή κατά οικογένεια ως ακολούθως:
α) Των Δημοτικών Διαμερισμάτων και οικισμών της παρ. (1) με τιμή 10,59 €/Χ.Κ.Μ. και μέχρι του ποσού των οκτώ ( Χ.Κ.Μ. για Λεπτοκαρυά, Πετρολόφο και Σιδηροχώρι και πέντε (5) Χ.Κ.Μ. κατά οικογένεια για τα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα της παραγράφου.
β) Των Δημοτικών Διαμερισμάτων και οικισμών της παρ. (2) μέχρι πέντε (5) Χ.Κ.Μ. κατά οικογένεια και τιμή με 19,41 €/Χ.Κ.Μ.
Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη