Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Ξεκίνησε η διανομή του εκλογικού υλικού – Όλα έτοιμα για την εκλογική “μάχη” στον Έβρο

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η παράδοση των εκλογικών σάκων στους δικαστικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι παραλαμβάνουν το εκλογικό υλικό μαζί με τις συσκευές ασφαλούς μετάδοσης των αποτελεσμάτων της κάλπης. Η παράδοση θα γίνεται μέχρι αργά σήμερα το βράδυ και θα συνεχιστεί και αύριο, μέχρι να παραδοθεί και ο τελευταίος εκλογικός σάκος.

Οι εκλογείς του Έβρου θα παραλαμβάνουν την ημέρα των εκλογών 24 ψηφοδέλτια, μεταξύ των οποίων θα πρέπει να επιλέξουν, και αυτό που θα ρίξουν στην κάλπη δεν θα πρέπει να έχει σταυρό σε υποψήφιο.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί και πάλι σε 360 εκλογικά τμήματα σε όλο τον νομό, όπως και στις 21 Μαΐου, ένα επιπλέον εκλογικό τμήμα δημιουργείται για τους ετεροδημότες, καθώς στις 25 Ιουνίου η συγκεκριμένη κατηγορία εκλογέων μοιράζεται πλέον σε τρία εκλογικά τμήματα, από δύο που ήταν την προηγούμενη φορά.

Ίδιος παραμένει ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων και ανά δήμο, ωστόσο, στους δήμους Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στους χώρους όπου θα λειτουργήσουν κάποια εκλογικά τμήματα. Καμία αλλαγή στους χώρους λειτουργίας των εκλογικών τμημάτων δεν υπάρχει στον δήμο Ορεστιάδας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη