Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ξεκινά το απόγευμα η Εμποροπανήγυρη στο Διδυμότειχο

Ένας θεσμός που αναβιώνει πάνω από έξι δεκαετίες στο Διδυμότειχο, η Εμποροπανήγυρη,  μετά από απουσία δυο χρόνων λόγω πανδημίας, ανοίγει τις πύλες της, το δεύτερο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου. Αυτό συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου καθορίσθηκαν τα τέλη ενοικίασης των χώρων που διατίθενται για το σκοπό αυτό.

Από  15 Σεπτεμβρίου στον περιφερειακό δρόμο της πόλης, επαγγελματίες από κάθε περιοχή της Ελλάδας πρόκειται να κατασκηνώσουν,  πουλώντας τις πραμάτειες τους.

Διευκρινίζεται ότι, παρά τις αρχικές ανακοινώσεις, το “Χαϊβάν Παζάρι”, όπως το ονομάζουν οι ντόπιοι θα διαρκέσει τελικά για έξι ημέρες, εώς και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, αντί για τέσσερις που είχε αρχικά ανακοινωθεί, όπως ανέφερε σήμερα στο radioevros.gr ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Η εμποροπανήγυρη θα εκτείνεται από τον κόμβο Ελληνοχωριου μέχρι τις Εργατικές κατοικίες προσπαθώντας να  κλείσουν όλες οι παράπλευρες θέσεις ώστε να είναι γεμάτο.

Πολλές είναι οι συμμετοχές μέχρι στιγμής μετα από μια αποχή δυο χρόνων υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους πωλητές διότι η αγορά της εμποροπανήγυρης Διδυμοτείχου, θεωρείται πολλή δυνατή.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη