Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Ξεκινά το 21ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού

‘Oλα έτοιμα για να απολαύσετε ένα μοναδικό και μαγευτικό τριήμερο.

Η νεολαία του Τυχερού σας προσκαλεί και σας περιμένει όλους στο 21ο Φεστιβάλ Νεολαίας, στις 5, 6 και 7 Ιουλίου 2024, για να ζήσετε μαζί αυτή την εκπληκτική πολιτιστική γιορτή!

Ετοιμαστείτε και φέτος για αξέχαστες μουσικές βραδιές και όχι μόνο, στην όμορφη λίμνη Τυχερού.

Το Φεστιβάλ Νεολαίας, που διοργανώνεται αποκλειστικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φεστιβάλ Τυχερού, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη μουσική, χορό και ποικίλες δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο με pop, rock και νεανική μουσική, ενώ θα πλαισιώνεται από καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μια ιδιαίτερη παραδοσιακή βραδιά αφιερωμένη στην Κρήτη και τον Πόντο θα προσθέσει μια ξεχωριστή νότα στο φεστιβάλ, φέρνοντας κοντά τις παραδόσεις και τους ήχους από δύο σημαντικές περιοχές της Ελλάδας.

Η λίμνη Τυχερού θα ζωντανέψει από νωρίς το πρωί με πολλές παράλληλες δράσεις, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ημερήσιες δραστηριότητες, ενώ το βράδυ θα μπορούν να απολαύσουν μουσικές συναυλίες και after DJ parties κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η λίμνη, η νεολαία, η μουσική και το Τυχερό συνδυάζονται φέτος για να δημιουργήσουν ένα φανταστικό τριήμερο γεμάτο ήχους, χορό και πολιτιστικές δραστηριότητες. Η εμπειρία αυτή θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Xtreme Sports από την Παρασκευή 5 Ιουλίου , που περιλαμβάνει

  • Αναρρίχηση
  • Zip_Line
  • Canoe
  • Archery
  • Mountain_Bike

2. Ποδηλατοδρομία στις 6 Ιουλίου, που θα ξεκινήσει από την πλατεία του Τυχερού και θα ολοκληρωθεί απέναντι από τον χώρο συναυλιών.

3. Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στις 6 και 7 Ιουλίου, στον χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων, πλησίον του χώρου συναυλιών.

Δηλώσεις συμμετοχής, έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου

Υπεύθυνος διοργάνωσης Μόκαλης Ιωάννης, τηλ. 6948069629

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη