Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ξεκινούν και φέτος οι σχολές γονέων για όλες τις ηλικίες των παιδιών

Για 24η χρονιά θα λειτουργήσουν φέτος οι σχολές γονέων στον Έβρο μέσα από το Κέντρο Πρόληψης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 3 Οκτωβρίου. Πιο αναλυτικά:

Τα σχολεία άνοιξαν, τα παιδιά προσπαθούν σιγά σιγά να προσαρμοστούν στους ρυθμούς της νέας σχολικής τους ζωής. Οι γονείς δίπλα τους προσπαθούμε να τα κατανοήσουμε, να τα στηρίξουμε και να τα οριοθετήσουμε σύμφωνα με την ηλικία και τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές τους ανάγκες. Ερωτήματα, διλήμματα, αγωνίες, διαφωνίες,  η επικοινωνία και οι σχέσεις στην οικογένεια μπαίνουν σε δοκιμασία μαζί και οι ψυχικές μας αντοχές, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ακόμα δύσκολη χρονιά και όχι μόνο για υγειονομικούς λόγους!

Αγαπητοί γονείς, δεν είστε μόνοι!

Σας περιμένουμε και φέτος στις Σχολές Γονέων. Να γνωριστούμε, να μιλήσουμε, να ακούσουμε, να νιώσουμε, να μοιραστούμε, να αλληλοστηριχθούμε ως γονείς και ως άνθρωποι και να συνεχίσουμε να  ονειρευόμαστε με αισιοδοξία το αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν και φέτος να εγγραφείτε στις ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ όλων των ηλικιών ( Βρεφική/ Νηπιακή/ Σχολική /Εφηβική), που λειτουργούν ΔΩΡΕΑΝ από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Έβρου για 24η συνεχή χρονιά.

Για τις εγγραφές σας επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Κέντρου έως την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 στα τηλ:25510-37242 και 25511-10302.

Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email