Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ξεκινούν ξανά οι εργασίες για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης

Την άμεση επανέναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης ψήφισε στην τελευταία του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η επανέναρξη των εργασιών της κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου αναμένεται μετά το Πάσχα.

Αναφορικά με την ψηφοφορία για το θέμα, υπέρ της επανέναρξης των εργασιών ψήφισαν η παράταξη της δημοτικής Αρχής «Δήμος για όλους  – Πρώτα Εσύ», οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, Σάββας Σεφεριάδης, Κυριάκος Αραμπατζής, Γιάννης Καρυπίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Γιάννης Ναϊτίδης και οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση» του Βαγγέλη Μυτιλινού.

Από την άλλη, υπήρξαν 10 «παρών» από την παράταξη «Πόλη και Πολίτες» του Βαγγέλη Λαμπάκη, 2 λευκά από την παράταξη «Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση» και τέλος ένα κατά από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη.

Θυμίζουμε ότι το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία μετά το ζήτημα με την κοπή 250 δέντρων που βρίσκονται στον χώρο δίπλα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, όπου προορίζεται δηλαδή να ανεγερθεί το νέο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα, στο δημοτικό συμβούλιο είχε κατατεθεί και ψήφισμα από 44 αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και ζητούσαν την συνέχιση των εργασιών του νέου κλειστού γυμναστηρίου. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη