Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΟΑΕΔ: «Βομβαρδισμός» από αφίσες στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης – Αδικαιολόγητη ενέργεια από δημόσιο φορέα

Τριτοκοσμικές εικόνες φρόντισε να δημιουργήσει η υπηρεσία του ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης στο κέντρο της πόλης. Γέμισε ο τόπος με παράνομες αφισοκολλήσεις από μία δημόσια υπηρεσία αναφορικά με τις νέες ειδικότητες του διδακτικού έτους 2020-2021. Ενώ μιλάμε για μια σημαντική δράση του ΟΑΕΔ που αφορά τους νέους, ο τρόπος που επιλέχθηκε υποβαθμίζει το περιεχόμενο της συνολικά.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες διότι πρόκειται για ένα δημόσιο φορέα, ο οποίος φρόντισε να τοιχοκολλήσει αφίσες Α4 στο κέντρο της πόλης, ακόμη και σε διαφημιστικές πινακίδες, ρυπαίνοντας το περιβάλλον και την αισθητική μας. Είναι απορίας άξιο ποιοι έδωσαν την εντολή για να γίνει αυτή η ενέργεια και ποιοι έχουνε την ευθύνη για το εν λόγω αποτέλεσμα.

Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει και μια ακόμη παθογένεια του Δημοσίου Τομέα στην χώρα μας. Στην εποχή των social media και στην διάχυση της πληροφορίας μέσω διαφόρων καναλιών, επιλέχθηκε η πιο αναχρονιστική, δαπανηρή και αντιαισθητική μέθοδος, αυτή της αφισοκόλλησης.

Η παρέμβαση της αστυνομίας και της δημοτικής αστυνομίας πρέπει να είναι άμεση ώστε να επιβληθούν όλα τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα στους εμπλεκόμενους σε αυτήν την υπόθεση.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη