Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Οι ήρωες δεν φοράνε πάντα στολές: Ο δεύτερος γενναίος που βοήθησε την γυναίκα που έπεσε στην θάλασσα μετά από τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη

Το σοκαριστικό τροχαίο που έλαβε χώρα την Δευτέρα 4/10 στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης και στο οποίο ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, υπήρχαν δύο ήρωες.

Ο ένας ήταν ο αστυνομικός Παύλος Γκιουμουσίδης που όντας εκτός υπηρεσίας, βούτηξε στην θάλασσα για να βοηθήσει την γυναίκα που είχε πέσει σε αυτήν μαζί με το παγκάκι στο οποίο καθόταν μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου.

Υπήρξε όμως και ένας δεύτερος για τον οποίον δεν έγινε καμία αναφορά, αλλά του αξίζουν επίσης εύσημα γιατί βούτηξε επίσης στα νερά βοηθώντας την γυναίκα. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Χαλκιά, ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος και απέδειξε ότι οι ήρωες δεν φοράνε πάντα στολές.

Μάλιστα, η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τους δύο άνδρες.

Αναλυτικά:

“Το ΔΣ της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων συγχαίρει και επαινεί τον συνάδερφο μας Χαλκια Αλέξανδρο Ιδιοκτήτη του καταστηματος υγειονομικου ενδιαφέροντος “ΧΥΜΕΙΟ” όπου βρίσκεται στον πεζοδρόμο ταχυδρομείου και τον Αρχ/κα Παύλο Γκιουμουσίδη, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών καθώς την Δευτέρα 4/10 περνώντας από το σημείο όπου μετά την πρόσκρουση οχήματος σε παγκάκι, μία γυναίκα έπεσε μέσα στην θάλασσα, αμέσως και χωρις δεύτερη σκέψη οι δύο συμπολίτες μας βρέθηκαν στην θάλασσα βοηθώντας την, ώσπου να φτάσει το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email