Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Οι αθλητές της αντιπτέρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Όπεν Εφήβων στο Βόλο

Στο Όπεν Εφήβων συμμετείχαν οι αθλητές badminton του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 5 αθλητές την Γιαντσελιδη Κωνσταντία, την Τσατσάκη Κωνσταντίνα, τον Καραθανάση Κομνηνό, τον Κολομπρατσίδη Χρήστο και τον Κολομπρατσίδη Βασίλη στις ηλικιακές κατηγορίες U15,  U17,U19.

Στόχος των παιδιών και των προπονητών τους ήταν οι αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποκόμιζαν από την συγκεκριμένη διοργάνωση, με τους αθλητές να δίνουν τα δυνατά τους και να καταφέρνουν το καλύτερο.

Να σημειωθεί ότι ο Κομνηνός Καραθανάσης μπήκε από τους 32 στις 8άδες  στο μονό, στο διπλό με τον Ιορδάνου Ανδρέα του Δημοκριτίου Πανεπιστημίου και στο μικτό με τη Τσατσάκη Κωνσταντίνα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εθνικού badminton.

Οι αθλητές του Εθνικού συμμετείχαν στο Οπεν Εφήβων που διοργανώνεται στον Βόλο αυτό το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου. Οι ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών ήταν U15,  U17,U19, o Εθνικός συμμετείχε με 5 αθλητές  τη Γιαντσελιδη Κωνσταντία η μικρότερη της παρέας U15, την Τσατσάκη Κωνσταντίνα, τον  Καραθανάση Κομνηνό, τον Κολομπρατσίδη Χρήστο και τον Κολομπρατσίδη Βασίλη κατηγορία μικρά u17. Ο στόχος  της ομάδας μας  λόγω των ηλικιών που συμμετείχαν ήταν η αγωνιστικές εμπειρίες, όμως  τα αγωνιστικά  αποτελέσματα της ομάδας μας ήταν τα καλύτερα δυνατά!!  Ο Κομνηνός Καραθανάσης μπήκε από τους  32  στις 8άδες  στο μονό, στο διπλό με  τον Ιορδάνου Ανδρέα του Δημοκριτίου Πανεπιστημίου και στο μικτό με τη Τσατσάκη Κωνσταντίνα . Οι  Κολομπρατσίδης Βασίλης και Κολομπρατσίδης Χρήστος δεν προκρίθηκαν από τη 16αδα στην 8άδα χάνοντας στο 3ο σετ στην παράταση 23-21. Στα μονά η αγωνιστική εικόνα των αθλητών ήταν πολύ ικανοποιητική και ελπιδοφόρα. Συγχαρητήρια στους προπονητές  και καλά αποτελέσματα στους αθλητές  μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email