Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Οι αλλαγές στα εκλογικά τμήματα του Έβρου – 21 τμήματα μεταφέρονται

Είκοσι ένα εκλογικά τμήματα του νομού Έβρου μεταφέρονται σε άλλους χώρους, από αυτούς που λειτούργησαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ειδικότερα, στον δήμο Αλεξανδρούπολης μεταφέρονται στο 3ο Γενικό Λύκειο τα εκλογικά τμήματα από το 13ο έως και το 19ο, τα οποία στις 21 Μαΐου είχαν λειτουργήσει στο 4ο ΕΠΑΛ. Στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης μεταφέρονται τα εκλογικά τμήματα από το 75ο έως το 82ο, τα οποία στις προηγούμενες εκλογές είχαν λειτουργήσει στο 1ο ΕΠΑΛ.

Στον δήμο Διδυμοτείχου, αλλαγές θα υπάρξουν στα τρία εκλογικά τμήματα της Κυανής, που μεταφέρονται στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, από τον χώρο του δημοτικού σχολείου, όπου είχαν λειτουργήσει στις 21 Μαΐου, και μεταφέρεται και το εκλογικό τμήμα Σοφικού που είχε λειτουργήσει την προηγούμενη φορά στο αγροτικό ιατρείο του χωριού, και την ερχόμενη Κυριακή θα λειτουργήσει στο πρώην Γυμνάσιο Σοφικού.

Στη Σαμοθράκη αλλάζει μόνον ο χώρος του 309ου τμήματος, που μεταφέρεται από τα Αλώνια στο δημοτικό σχολείο της Καμαριώτισσας.

Μία μόνον αλλαγή υπάρχει και στον δήμο Σουφλίου, αυτή του εκλογικού τμήματος Φυλακτού, που είχε λειτουργήσει στην αίθουσα του συλλόγου του χωριού και την ερχόμενη Κυριακή θα λειτουργήσει στην Κοινότητα Φυλακτού.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη