Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Οι «Λευκές Νύχτες» έρχονται στο Σουφλί

Οι «Λευκές Νύχτες» αναβιώνουν στο Σουφλί στις 15 Σεπτεμβρίου με εκδηλώσεις, δρώμενα και προβολή τοπικών προϊόντων. Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Επαγγελματικών Εμπόρων και Βιοτεχνών Σουφλίου και Περιφέρειας, γνωστοποιεί την δράση που θα πραματοποιήσουν.

«Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστή την δράση που θα πραγματοποιήσουμε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο Σουφλί. Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου θα πραγματοποιήσουμε τις Λευκές Νύχτες στο Σουφλί με ανοιχτά καταστήματα εκείνο το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Με αφορμή εκείνη τη μέρα θα πραγματοποιήσουμε 2 συναυλίες στα άκρα του Σουφλίου. Mια συναυλία στη Δημαρχεία και μια στο Ηρώων με νεανικό συγκρότημα με έντεχνα ροκ μονοπάτια και παραδοσιακό γλέντι με γκάιντες αντίστοιχα. Ταυτόχρονα από τις 6 μισή το απόγευμα θα γίνει παρουσίαση προϊόντων από τον Έβρο. Στην πλατεία του Σουφλίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων από τον Έβρο. Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε τους θησαυρούς της θρακιώτικής γης και τις δημιουργίες των οικοτεχνιών και δημιουργών μας.

Θα ακολουθήσουν DJ στις καφετέριες και μπαρ της αγοράς καθώς και τοπικά προϊόντα με κρασί και τσίπουρο αλλά και μεζεδάκια με τοπικά προϊόντα σε όλα τα καφέ και μεζεδοπωλεία της περιοχής μας. Μια γιορτή γαστρονομίας, μουσικής και οίνου με όλο το βλέμμα στραμμένο στα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας που χρειάζονται την βοήθεια και τη στήριξή μας.

-Παρακαλούμε τους παραγωγούς και δημιουργούς να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ώστε να μπορέσουμε να στήσουμε μια αξιοπρεπή έκθεση για τα προϊόντα μας. Θα σας παρακαλούσαμε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια με την παρουσίας σας και να δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό να μάθει τα τόσα πολλά και υπέροχα προϊόντα που βγάζει ο τόπος μας και είναι ευκαιρία να τα δει συγκεντρωμένα σε μια υπέροχη έκθεση. Η συμμετοχή συμπεριλαμβάνει 1 μέτρο τραπέζι και σκέπαστρο με φώς για την προβολή σας. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερο μέρος προβολής παρακαλούμε ενημερώστε μας. Τηλέφωνα συμμετοχής 6976767318 Δήμητρα Μπουρουλίτη καθώς και στο μαιλ του συλλόγου.

-Παρακαλούμε τις καφετέριες, καφενεία, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψησταριές και γενικότερα η εστίαση να προβάλετε τα τοπικά προϊόντα εκείνη τη μέρα με τσίπουρο και κρασί ντόπιο, καθώς και μεζεδάκια ή πιάτα που θα έχουν δημιουργηθεί με τα τοπικά μας καλούδια. Εμείς είμαστε το μέσω να επικοινωνήσουμε τα προϊόντα μας και να τα κάνουμε γνωστά στους επισκέπτες. Στηρίξτε την τοπική αγορά.

-Παρακαλούμε τις καφετέριες και τα μπαρ να πράξουν αντίστοιχα με ένα ξεχωριστό ποτό, ένα κοκτέιλ με τσίπουρο ή ντόπιο κρασί ή ακόμα με μέλι. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και επιλέξτε τοπικά προϊόντα. Ακόμα μετά το πέρας των συναυλιών μετά τις 12 μπορείτε να προσφέρετε βραδιά με DJ στα πεζοδρόμια και έτσι να κρατήσουμε ζωντανή τη λευκή βραδιά μέχρι αργά.

Σας έχουμε ανάγκη όλους. Να είμαστε ενωμένοι και δεμένοι για το κοινό καλό του τόπου μας. Η καρδιά του Έβρου χτυπάει στο Σουφλί.

15 Σεπτεμβρίου-Πέμπτη

Η καρδιά του Έβρου χτυπάει στο Σουφλί

Λευκές Νύχτες με ανοιχτά καταστήματα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Συναυλίες με παραδοσιακή μουσική και σύγχρονη έντεχνη ροκ.

Έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και δημιουργών της περιοχής του Έβρου.

DJ στα καφέ μπαράκια της πλατείας

Τοπικά προϊόντα, τσίπουρο και κρασί στις καφετέριες, καφενεία, ψησταριές, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email