Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Οι συμμετοχές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης στο Πανελλαδικό τουρνουά Ε2

Τα παιδιά που εκπροσώπησαν τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ο Όμιλος μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, διαγωνίστηκαν οι Μαυρομάτης Αλέξανδρος, Κυριακίδη Ελένη, Στόγιος Νικόλας, Χατζηχρήστου Βαρτάν και Βασιλειάδης Γιάννης,η συμμετοχή των οποίων ήταν απολύτως σημαντική για την εκπροσώπηση του Ομίλου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ο Όμιλος μας, εκπροσωπήθηκε στο Πανελλαδικό τουρνουά Ε2 της 43ης εβδομάδας 28/10-1/11, ως εξής:

Στα ΑΚ16 που διεξάγονται στη Δράμα, από τον Μαυρομάτη Αλέξανδρο, ο όποιος παρότι έπαιξε εξαιρετικό τένις έχασε στη φάση των 32 και την Κυριακίδη Ελένη, η οποία έχασε στη φάση των 16, έπειτα από ένα δυνατό και γεμάτο αγώνα.

Στα Α12 που διεξάγονται στις Σέρρες, από τον Στόγιο Νικόλα και Χατζηχρήστου Βαρτάν, οι οποίοι έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, έχασαν στη φάση των 32 και τον Βασιλειάδη Γιάννη, που έχασε στους 16. Τα παιδιά συνόδευσε η προπονήτρια του ομίλου, Λούση Ουνανίδου.

Στα Α12Δ, Στόγιος Νικόλας και Βασιλειάδης Γιάννης, έχασαν στους 8 του τουρνουά, από τα φαβορί, Παπανίκο και Αλεξανίδη.

Η συμμετοχή του ομίλου μας τόσο σε ενωσιακά, όσο και πανελλαδικά τουρνουά, είναι σημαντική όχι μόνο για την εικόνα του στον τενιστικό χάρτη της χώρας, αλλά και γιατί προάγονται μέσω της ενεργητικότητάς του, η ανάπτυξη και η διάδοση του αθλήματος. Παράλληλα, τα παιδιά και οι συνοδοί τους, λειτουργούν ως πρεσβευτές της πόλης μας και με την παρουσία τους, τη διαφημίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες! Σας ευχαριστούμε!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email