Χαρούμενος και ικανοποιημένος έδειξε για άλλη μία φορά ο δήμαρχος Ορεστιάδος Διαμαντής Παπαδόπουλος μετά την επίσκεψη του υπουργού μετανάστευσης κυρίου Πλεύρη στο γραφείο του στην Ορεστιάδα.
Άκουσε τον υπουργό για άλλη μία φορά να υπόσχεται ανταποδοτικά οφέλη στον δήμο Ορεστιάδος για έργα που ΘΑ υλοποιηθούν αναγνωρίζοντας και δημόσια ότι οι κάτοικοι της περιοχής πλήττονται από την παρουσία του Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο.
Ο υπουργός κ. Πλεύρης κατάφερε εύκολα και με αόριστες υποσχέσεις, χωρίς να βρει ουσιαστικές αντιστάσεις ή να ακούσει συγκεκριμένα αιτήματα να κάνει τον δήμαρχο Ορεστιάδας να… χαμογελάει.
Ακούστε παρακάτω το ηχητικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του δημάρχου Ορεστιάδας και του υπουργού μετανάστευσης:
Δεν φαίνεται όμως να υπάρχουν τα ίδια χαμόγελα και στους δημότες του Δήμου Ορεστιάδος αν κρίνει κανείς από τα σχόλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αντέδρασαν έντονα όχι μόνο στις δηλώσεις του υπουργού αλλά και στους χειρισμούς που έκανε ο δήμαρχος τόσο με τον υπουργό μετανάστευσης όσο και με τους άλλους δύο υπουργούς που τον επισκέφτηκαν σε μία μέρα τον κύριο τάδε και τον κύριο τάδε.
Είναι χαρακτηριστικά τα σχόλια που κάνουν κάτω από την ανάρτηση του δημάρχου Ορεστιάδος Διαμαντή Παπαδόπουλου όταν κάνει αναφορά για ένα φορτωμένο πρόγραμμα με επίσκεψη από τρεις υπουργούς!!!
Δείτε την ανάρτηση του:
@diamantis_papadopoulos #Ορεστιάδα ###orestiada #orestiada ♬ πρωτότυπος ήχος – diamantis_papadopoulos









