Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Κυριακής Γιαλαμά με την Π.Ε. Έβρου – Το ευχαριστήριο μήνυμα της ειδικού συμβούλου

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Κυριακής Γιαλαμά με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Η κ. Γιαλαμά που ήταν ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε κατά το διάστημα που είχε τον συγκεκριμένο ρόλο.

Αναλυτικά στο ευχαριστήριο μήνυμα της αναφέρει:

«Σήμερα ένας κύκλος έκλεισε. Διακόπτοντας τη σύμβαση και τη λειτουργία μου ως ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου αισθάνομαι την ανάγκη να χαιρετήσω και να ευχαριστήσω, όλα τα άτομα με τα οποία συνυπήρξα και συλλειτούργησα αυτό το διάστημα, όλους τους προϊσταμένους των διευθύνσεων και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, που με την υψηλή κατάρτισή τους και το αίσθημα ευθύνης συνέβαλαν τα μέγιστα στη άσκηση των καθηκόντων μου.

Ο τομέας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μάλιστα του 2ου βαθμού, αποτελεί τον πλέον σημαντικό πυλώνα, ίσως τον σημαντικότερο,  για την αναπτυξιακή μετεξέλιξη της κοινωνίας μας, και φυσικά της χώρας, σε όλους τους τομείς.

Το διάστημα αυτό της θητείας μου ως ειδικού συμβούλου και η δράση μου σε συνεργασία με όλα αυτά τα άτομα, θα αποτελεί πράγματι για μένα μια ανεξίτηλη περίοδο της ζωής μου, συνεχίζοντας την πορεία μου στον χώρο της καριέρας μου, αυτό της εκπαίδευσης.

Κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Οι δεσμοί μας παραμένουν ισχυροί.

Θεωρώ ότι αποχωρώ από την θέση αυτή «πλουσιότερη» σε εμπειρία, σε γνώσεις αλλά κυρίως σε αγαπητούς φίλους

Καλή επιτυχία σε όλους σας.

Με εκτίμηση

Κυριακούλα Γιαλαμά»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη