Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας “Φως & Ύδωρ”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτότυπη υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας “Φως & Ύδωρ” του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, η οποία συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και κέρδισε τις εντυπώσεις με την καινοτόμα προσέγγισή της!

Αυτή η μοναδική καλλιτεχνική δράση ανέδειξε τη μαγευτική σχέση του φωτός και του νερού μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες, τυπωμένες σε αδιάβροχο μουσαμά και εκτεθειμένες κάτω από την επιφάνεια του νερού. Το αποτέλεσμα; Ένα φαντασμαγορικό θέαμα χρωμάτων και σκιών που καθήλωσε το κοινό!

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ανακαλύπτοντας τη δύναμη της φωτογραφίας μέσα από τοπία, βυθούς, πορτρέτα και φυσικές εικόνες που ανέδειξαν τη σημασία της προστασίας της φυσικής ομορφιάς.

Συμμετέχοντες φωτογράφοι: Χρήστος Αλεξάκης, Νίκος Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Γκούσιου, Ηλίας Γρηγοριάδης, Γεωργία Δημητρίου, Νίκος Ζωάκης, Γιάννης Καλτσεράς, Δημοσθένης Καραγεωργίου, Γιώργος Κουβαλάκης, Δρακούλης Κουλαξίδης, Χρήστος Μαλτέζος, Μιχάλης Μπολιάκης, Γιάννης Μπουλταδάκης, Γιούλα Πάτση, Τζούλια Τσιρίδου.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη