Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Ομάδα EPAS Γενικού Λυκείου Τυχερού: Διαδικτυακή συζήτηση με την Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη

Τα μέλη της ομάδας EPAS του Γενικού Λυκείου Τυχερού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω διαδικτύου με την Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Τα παιδία λόγω της ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, έθεσαν ερωτήσεις στην Ευρωβουλευτή σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων στους τομείς της αγροτικής οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος και συζήτησαν μαζί της θέματα όπως οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς την προώθηση της κυκλικής οικονομίας, ενώ παρουσίασαν και τις δράσεις του ΓΕ.Λ. Τυχερού για την επαναχρησιμοποίηση υλικών.

Ακολουθεί η δημοσίευση τα μέλη της ομάδας EPAS του Γενικού Λυκείου Τυχερού:

Διαδικτυακή συζήτηση με την κα Σπυράκη, Ευρωβουλευτή του ΕΚ Στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», τα μέλη της ομάδας EPAS του Γενικού Λυκείου Τυχερού είχαν την τιμή να συνομιλήσουν με την κα Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα, οι Senior και Junior Ambassadors ενημερώθηκαν από την κα Σπυράκη σχετικά με τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και παρουσίασαν τις δράσεις του ΓΕ.Λ. Τυχερού για την επαναχρησιμοποίηση υλικών που θεωρούνται -συνήθως- “άχρηστα”. Επιπλέον, τα μέλη της ομάδας EPAS είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων στους τομείς της αγροτικής οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Τέλος, ακολούθησε μια εξαιρετικά αποδοτική συζήτηση σε θέματα όπως η διεύρυνση της συμμετοχής των γυναικών στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και οι πρωτοβουλίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε ζητήματα δημόσιας υγείας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Σπυράκη για αυτή την εξαιρετικά εποικοδομητική και ευχάριστη συζήτηση, η οποία βοήθησε τα μέλη της ομάδας EPAS του ΓΕ.Λ. Τυχερού να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ζητήματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Διαδικτυακή συζήτηση με την κα Σπυράκη, Ευρωβουλευτή του ΕΚ Στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του…

Δημοσιεύτηκε από EPAS. Γενικό Λύκειο Τυχερού, Ν. Έβρου στις Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη