Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ορεστιάδα: Αισιόδοξοι οι καταστηματάρχες – Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα της εποχής

Η πρώτη εβδομάδα των ανοιχτών καταστημάτων πέρασε και οι καταστηματάρχες της Ορεστιάδας δηλώνουν αισιόδοξοι, καθώς η κινητικότητα της προηγούμενης εβδομάδας χαρακτηρίζεται θετική.
«Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, αν θέλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας» αναφέρουν οι ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων.

Η σημερινή μέρα ήταν βροχερή και έτσι η κινητικότητα ήταν περιορισμένη στο κέντρο της πόλης. Παρόλα αυτά μιλώντας με πωλήτρια σε κατάστημα ένδυσης μας δήλωσε ότι «περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα, για να δούμε αν η κινητικότητα στην αγορά θα αυξηθεί, καθώς αναμένονται οι μηνιαίες πληρωμές των πολιτών».

Χθες Κυριακή τα περισσότερα καταστήματα στην Ορεστιάδα ήταν κλειστά, καθώς το άνοιγμα τους ήταν προαιρετικό και έτσι ο κόσμος αρκέστηκε απλά σε βόλτες λόγω του ευνοϊκού καιρού. Κάποιοι από τους καταστηματάρχες δεν είναι υποστηρικτές των ανοιχτών μαγαζιών τις Κυριακές, καθώς πιστεύουν ότι η Κυριακή είναι η μέρα της οικογένειας και όχι της δουλειάς.

Όσον αφορά τα μέτρα προστασίας στα μαγαζιά, οι καταστηματάρχες είναι ικανοποιημένοι από τον κόσμο, ο οποίος είναι υπομονετικός και έχει κατανοήσει τη δύσκολη κατάσταση που υφίσταται για όλες τις πλευρές.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email