Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ορεστιάδα: Ανεξάρτητος πλέον από την παράταξη Μαυρίδη στο δημοτικό συμβούλιο ο Δ. Παπαδόπουλος

Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη και το συνδυασμό του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη αποφάσισε, και κατέθεσε επισήμως πλέον σήμερα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Έτσι, κινούμενος αυτόνομα πλέον, ο κ. Παπαδόπουλος θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο στα αυτοδιοικητικά της περιοχής, εν όψει δε και των δημοτικών – περιφερειακών εκλογών του Οκτώβρη του 2023.

Σε επικοινωνία που είχε το Ράδιο Έβρος και εκπομπή Εβροσκόπιο μαζί του, ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε την πληροφορία, ενώ η δήλωση ανεξαρτητοποίησής του αναμένεται να ανακοινωθεί στο Σώμα αύριο Τρίτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας.

Κατόπιν, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, θα εκδώσει ο ίδιος τη σχετική δημόσια ανακοίνωσή του προκειμένου να εκφράσει τις θέσεις του γι’ αυτήν την απόφαση, η οποία αναμένεται να προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δημόσια αποστασιοποίηση από τη δημοτική αρχή, με ευθείες βολές μάλιστα κατά του δημάρχου Ορεστιάδας από τον – μέχρι πρότινος συνεργάτη του – Διαμαντή Παπαδόπουλο, εκφράστηκε πριν λίγο καιρό με αφορμή το θέμα των ανεμογεννητριών στην περιοχή.


ΠΗΓΗ: radioevros.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email