Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Ορεστιάδα: Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο χορευτή στα Φανούρεια 2022

Δυσάρεστη ήταν η βραδιά στην Ορεστιάδα, καθώς άνδρας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Φανούρεια 2022” στην Οινόη Ορεστιάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο χορευτής, αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε
Στον άνδρα, του προσφέρθηκαν άμεσα  οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Ορεστιάδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 63χρονο από την Κομοτηνή,  που συμμετείχε στις εκδηλώσεις στην Ορεστιάδα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής και μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή του κατέρρευσε.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν οι Ανατολικορωμυλιώτες:

“Σήμερα η οικογένεια του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών θρηνεί τον Γιώργο μας, την ψυχή του συλλόγου που δεν είναι πια μαζί μας.
Φίλοι και μέλη του συλλόγου αποχαιρετούν έναν αξιαγάπητο και γλυκό άνθρωπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Κοιμητήρια Κομοτηνής.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί τη συγκέντρωση χρημάτων στο Σύλλογό μας, τα οποία θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της περιοχής μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.”

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email