Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ορκωμοσία Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου: «Στην νέα σελίδα του δήμου Διδυμοτείχου δεν περισσεύει κανείς, στόχος είναι μια δημοτική αρχή για όλους τους δημότες»

Με λόγια καρδιάς και αγάπης κατά την τελετή ορκωμοσίας, ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός απευθύνθηκε στο νέο δημοτικό σχήμα Διδυμοτείχου και στο δήμαρχο Ρωμύλο Χταζηγιάννογλου, που συνεχίζει την θητεία του στο τιμόνι της διοίκησης. Με ανανεωμένη εντολή και νέες δυνάμεις να προχωρήσετε στα νέα σας έργα, ανέφερε ο σεβασμιότατος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ξέρει τον κύριο Χατζηγιάννογλου από το 2009, ξέρει δηλαδή την παιδεία, το ήθος και την οικογένειά του, ενώ δεν δίστασε να σημειώσει την άριστη και εποικοδομητική σχέση που είχαν τα προηγούμενα 4 χρόνια καθώς δήμος και εκκλησία υπηρετούν τον άνθρωπο, όπως είπε, ο ένας υλικά και ο άλλος πνευματικά δίνοντας στο τέλος και οι δυο ελπίδα και παρηγοριά.

Ο μητροπολίτης δεν παρέλειψε να τονίσει την μεγάλη πληγή της περιοχής, που δεν είναι άλλη από το δημογραφικό η ζητώντας από την νέα δημοτική αρχή να βάλει ανάχωμα για ανάκαμψη και αναγέννηση και έκλεισε λέγοντας, πως το άστρο της Βηθλεέμ να οδηγεί την δημοτική αρχή απερίσπαστα και σε συνεργασία με όλες τις παρατάξεις.

Από την πλευρά του στον πρώτο του λόγο ο δήμαρχος εμφανίστηκε συναινετικός και ενωτικός εκφράζοντας την χαρά του για την εμπιστοσύνη, που του έδειξαν οι δημότες για μια ακόμη φορά και την ευθύνη που συνεχίζει να έχει υποστηρίζοντας, πως ο αγώνας είναι διαρκής για τη ανάπτυξή και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Ο κύριος Χατζηγιάννουλογυ εστίασε στην αλλαγή των προσώπων και στην νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου που αποτελεί συνδυασμό εμπειρίας και φρεσκάδας ενώ δεσμεύτηκε για ένα σύγχρονο και βιώσιμό δήμο. Δεν παρέλειψε να κάνει και έναν σύντομο απολογισμό της προηγουμένης θητείας λέγοντας, πως παρά τα πολλά προβλήματα έγιναν και βήματα προς τα εμπρός, όπως η ίδρυση και λειτουργία της σχόλης ψυχολογίας.

Σκοπός όπως είπε ο κύριος Χατζηγιάννογλου είναι σε αυτά τα 5 χρόνια, η ολοκλήρωση όσων έχουν δρομολογηθεί με φιλοδοξία για υψηλότερες προσδοκίες με σχέδιο στρατηγικό που θα οδηγήσει στην αναμόρφωση του δήμου και πρόσθεσε πως ο δήμος οφείλει να είναι πρωταγωνιστής με συνέργειες και γνώμονα την εξωστρέφεια αφήνοντας στο παρελθόν τις όποιες αντιπαραθέσεις.

Υπενθυμίζεται βέβαια, πως η ορκωμοσία στο δήμο Διδυμοτείχου έγινε υπό την «σκιά» της εξέτασης της ένστασης κατά του εκλογικού αποτελέσματος, που έχει υποβάλλει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Τοκαμάνης και η οποία αναμένεται να συζητηθεί στις 22 Ιανουαρίου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη