Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ο Αγροτικός-Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί το Νίκο Δαστερίδη

Το ΔΣ και τα μέλη του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν ότι αισθάνονται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον Νίκο Δαστερίδη και τις επιχειρήσεις του. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους “Τώρα που ο θόρυβος από την ταραγμένη περίοδο των γεγονότων στον Έβρο καταλάγιασε, οφείλουμε να σταθούμε με σεβασμό κι ευγνωμοσύνη σε ανθρώπους, που όπως ο Νίκος Δαστερίδης, μας στήριξαν έμπρακτα και ολόψυχα, προκειμένου να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις και να περιφρουρήσουμε τα σύνορα της πατρίδας μας. 
Έτσι, λοιπόν, εκείνες τις κρίσιμες στιγμές ο Νίκος ο Δαστερίδης μας έδωσε απλόχερα την πολύτιμη και κρίσιμης αξίας υλικοτεχνική του βοήθεια: μας πρόσφερε προβολείς φωτισμού μεγάλης εμβέλειας σε όλο το μήκος της περιφρουρούμενης ζώνης, τους οποίους στη συνέχεια μας τους παραχώρησε ως δωρεά. 

Η συνδρομή στον αγώνα μας αυτών των προβολέων, που φωταγωγούσαν με άπλετο φως την περιοχή,  υπήρξε τεράστια! Κύριε Νίκο Δαστερίδη, εκ μέρους όλων αυτών που δώσαμε έναν τιτάνιο αγώνα για την ακεραιότητα του τόπου μας σ’ ευχαριστούμε ολόθερμα! Η γη του Έβρου, αλλά και το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας σ’ ευγνωμονούν γι’ αυτή σου τη γενναιόδωρη προσφορά! “

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη