Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου ευχαριστεί για την «έκρηξη αλληλεγγύης» για την πληρωμή του προστίμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες φορείς από όλη την Ελλάδα που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο σύλλογό μας.

Ευχαριστεί τους αγροτικούς συλλόγους, εργατικά και κλαδικά σωματεία, τους μαζικούς φορείς που έμπρακτα εκφράζουν τη στήριξη τους και οικονομικά ώστε να πληρωθεί το πρόστιμο.

Σε μια εποχή όπου η κυβέρνηση προσπαθεί να ποινικοποιήσει τους αγώνες, να ισοπεδώσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο από συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, η αλληλεγγύη αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη συνέχιση του αγώνα.

Σε μία εποχή όπου η κυβέρνηση προσπαθεί με πρόστιμα, καταστολή και τρομοκρατία, να φιμώσει όποια φωνή αντίδρασης, παλεύει για την υγεία, για την παιδεία, για την επιβίωση του, η μόνη απάντηση είναι το οργανωμένο αγροτικό – εργατικό κίνημα.

Δε θα σκύψουμε το κεφάλι! Ούτε τα εξοντωτικά πρόστιμα, ούτε τα αγροτοδικεία τους θα μας κάνουν να σιωπήσουμε. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κάτοικοι της περιοχής μας, για να
σταματήσει η κατρακύλα του τόπου μας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη