Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ο απολογισμός της ΔΕΕΠ Έβρου της Νέας Δημοκρατίας

Τον απολογισμό των 4 τελευταίων ετών κατά τα οποία πρόεδρος είναι ο Άκης Παρασκευόπουλος, κάνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο.

Ο απολογισμός γίνεται με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη της νέας διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας της ΝΔ Έβρου (πρώην ΝΟΔΕ) στις 24 Οκτωβρίου, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε σε τίτλους τα βασικότερα σημεία με τα οποία, από το 2017 που αναλάβαμε την διοίκηση μέχρι και σήμερα ασχοληθήκαμε, αναδείξαμε και κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, παρακολουθώντας όλα τα δεδομένα, με τον Έβρο παράλληλα, να έχει μπει πια στον παγκόσμιο χάρτη των ενεργειακών, γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών εξελίξεων.

Επιγραμματικά:

* Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά της τοπικής κομματικής οργάνωσης και σήμερα δεν έχει καμία οφειλή προς τρίτους.

*Κάναμε στροφή προς την κοινωνία με στοχευμένες δράσεις και εκδηλώσεις, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πολιτών, δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητα τους, με την οικογένεια στο επίκεντρο και τους νέους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Δημογραφικό, ο ρόλος της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία, κακοποίηση και βία, περιβάλλον, κλιματική αλλαγή, συγκέντρωση πρώτων ειδών σε πληγείσες περιοχές, θέματα υγείας, οικονομίας και ζητήματα που αφορούσαν στην πανδημία.

*Πήραμε μέρος ως συνομιλητές και συμμετείχαμε ως συνδιαμορφωτές σε συζητήσεις και δράσεις μέσα από συνέδρια, εκδηλώσεις και επιτροπές διαβούλευσης.

*Προκαλέσαμε συσκέψεις και διασκέψεις για ζητήματα σε κάθε πεδίο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, προσκαλέσαμε υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη φέρνοντας τους σε επαφή με πολίτες, παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς της περιοχής, ώστε να δουν και να ακούσουν από κοντά τα προβλήματα και κυρίως να προτείνουν λύσεις.

*Εκπονήσαμε μια άρτια και ολοκληρωμένη πρόταση για την διακομματική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, με συγκεκριμένες κατευθυντήριες προτάσεις για τον Έβρο μέσα από ενδελεχή καταγραφή των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο και αποτελούν πάγια αιτήματα των κατοίκων του νομού.

*Ανοίξαμε την πόρτα του κόμματος σε νέα πρόσωπα, σε ανθρώπους που ήθελαν να ασχοληθούν ενεργά με την ΝΔ, αξιοποιώντας στο έπακρο το μητρώο στελεχών και σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα  με γνώση και εμπειρία την ενδυνάμωση της κομματικής οργάνωσης.

ΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου και Υποψήφιος Πρόεδρος

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email