Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ε.Ε., Nicola De Michelis στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Nicola De Michelis είχε η αντιδήμαρχος Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Δ.Ε. Τραϊανούπολης Ελένη Ιντζεπελίδου, στο πλαίσιο επισκέψεώς του στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, στις 23.02.2023. Πιο αναλυτικά:

Ο κ. Nicola De Michelis πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη στο γεωθερμικό πεδίο Αρίστηνου. Εκεί, ενημερώθηκε από την αρμόδια αντιδήμαρχο για την εξέλιξη του έργου καθώς και για την προετοιμασία φακέλου για την επέκταση του δικτύου τηλεθέρμανσης σε οικισμούς της Δ.Ε. Τραϊανούπολης.

Στη συνάντησε συμμετείχε επίσης, ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη» Παναγιώτης Κουδουμάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας του έργου «Αξιοποίηση Τμήματος του Γεωθερμικού Πεδίου Αρίστηνου – Κατασκευή Θερμικού Σταθμού και δικτύων τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτηρίων», το οποίο εντάσσεται και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email