Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου σε ρόλο «τεχνικού», δίνοντας πληροφορίες για τις μεταδόσεις του δημοτικού συμβουλίου…

Το είμαστε μια «ωραία παρέα» στο δήμο Διδυμότειχου καλά κρατεί…Ο δήμαρχος σε ρόλο «τεχνικού», δίνοντας εξηγήσεις στην αντιπολίτευση για τον τρόπο που μεταδίδονται τα δημοτικά συμβούλια, ώστε να τα παρακολουθούν οι δημότες.

Ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στην τελευταία συνεδρίαση, κλήθηκε να απαντήσει στις καταγγελίες της παράταξης του κυρίου Τοκαμάνη περί λογοκρισίας και κλεισίματος μικροφώνων και καμερών.

Ο κύριος Τοκαμάνης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για «επιλεκτική» μετάδοση των λεγομένων της παράταξης του κάποιες φορές, κόβοντας την «αυτούσια» τοποθέτηση της, γεγονός που πλήττει όπως είπε, το δημοκρατικό θεσμό και διαμορφώνει διαφορετική εικόνα στην τοπική κοινωνία με συμπεράσματα κατά το δοκούν.

Ο κύριος Χατζηγιάννογλου αναγκάστηκε να μπει σε τεχνικές λεπτομέρειες για μην δημιουργούνται εντυπώσεις όπως τόνισε, εξηγώντας στον κύριο Τοκαμάνη τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα μετάδοσης και καταγραφής σε συνδυασμό και με το ίντερνετ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, ό,τι γίνεται και λέγεται μέσα στην αίθουσα, προβάλλονται αμέσως, σε χρόνο «ζωντανό» από τη σελίδα του δήμου και έτσι παραμένει το υλικό και μετά τη λήξη της κάθε συνεδρίασης. Συνεπώς, ξεκαθάρισε ο δήμαρχος, ότι κανείς δεν μπορεί να παρέμβει και κανείς δεν μπορεί να διαστρεβλώσει το οτιδήποτε, άρα οι κατηγορίες περί λογοκρισίας καταπέφτουν από μόνες τους εκ των πραγμάτων.

Επιπλέον, ο κύριος Χατζηγιάννογλου προς επίρρωση των λεγομένων του, υπενθύμισε πως επί δική τους θητείας πάρθηκε η απόφαση των απευθείας μεταδόσεων, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρμαχος της άποψης «όλα στο φως», έτσι ώστε οι δημότες ανεπηρέαστοι και απρόσκοπτα να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη