Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην 23η Διεθνή Τουριστική Έκθεση “TAXIDI 2022” στη Λευκωσία

Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας για την τουριστική του προβολή, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει η μεγαλύτερη τουριστική Έκθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας, «ΤΑΞΙΔΙ 2022», στη Λευκωσία. Η Έκθεση θα λάβει χώρα  στον Κρατικό Εκθεσιακό Χώρο της Κύπρου, από την Παρασκευή 29 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 01 Μαΐου 2022.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει για πρώτη φορά στην Έκθεση και συστήνεται στο κοινό και στους τουριστικούς πράκτορες, προσεγγίζοντας την πολύ σημαντική τουριστική αγορά της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) με touroperators, travelagents και άλλων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό και ταξιδιωτικό κλάδο, με στόχο να προβληθεί η Αλεξανδρούπολη ως ασφαλής και ελκυστικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι θεματικές της Έκθεσης «ΤΑΞΙΔΙ 2022» περιλαμβάνουν: Εισερχόμενο και Εξερχόμενο Τουρισμό, Συνεδριακό Τουρισμό, Αγροτουρισμό, Ξενοδοχειακές μονάδες και Ξενοδοχεία Ευεξίας (Spa), Διακοπές κρουαζιέρας, ενώ συμμετέχουν ως εκθέτες: Ταξιδιωτικά γραφεία, Αεροπορικές εταιρείες, Διεθνείς Τουριστικοί Προορισμοί, Κρουαζιέρες, Ξενοδοχειακές Μονάδες, Εταιρείες Ταξιδιωτικού Εξοπλισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.taxidiexhibition.com/.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη