Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Travel Expo Cyprus 2023”

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Travel Expo Cyprus 2023” που είναι σε εξέλιξη, συμμετέχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για την έκθεση που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και τον Όμιλο Εταιρειών Display Art Plc και πραγματοποιείται στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2023.

Σε Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

«Με αέρα εξωστρέφειας και ισχυρή αυτοπεποίθηση ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει με δικό του περίπτερο σε μια ακόμη διεθνή τουριστική έκθεση ενισχύοντας την εικόνα του στο εξωτερικό!

Ο λόγος για την 24η διεθνή τουριστική έκθεση “Travel Expo Cyprus 2023” που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και τον Όμιλο Εταιρειών Display Art Plc και πραγματοποιείται στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2023.

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10,000 επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ αποτελεί και την μόνη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη χώρα.

Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση στους ταξιδιώτες, καθώς και ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα από τους εκθέτες που συμμετέχουν στην έκθεση μεταξύ των οποίων είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Θέρετρα, Περιφέρειες, Νησιά και Δήμοι της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και Διεθνείς Συμμετοχές, ενώ στόχο έχει να αυξηθούν οι ροές τόσο των Κυπρίων προς την Ελλάδα όσο και το αντίστροφο.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δηλώνει δυναμικό παρόν με δικό του περίπτερο όπου παρουσιάζεται ως ένας ελκυστικός και ασφαλής προορισμός με μοναδικές ομορφιές, αρώματα και γεύσεις, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΤΙΕΔΑ Αναστάσιου Σεραφειμίδη και Πέτρου Κυριακίδη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ιωάννη Μπόγδη.

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης από τον Υφυπουργό Τουρισμού Κύπρου Κώστα Κουμή και τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου.

Αμέσως μετά σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε η Αλεξανδρούπολη και οι ομορφιές του τόπου μας σε τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού· απαρχή ανάπτυξης εποικοδομητικών συνεργασιών»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη