Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Το καλοκαίρι φέτος είναι διαφορετικό αλλά η μουσική βρίσκει τον τρόπο να δώσει τον τόνο και τον ρυθμό για αισιοδοξία και νέα ξεκινήματα. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, στις 21 Ιουνίου 2020 μαζί με πολλές πόλεις και περιοχές από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν σε συμβολικές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις σε  πάρκα, αυλές, ταράτσες και πλατείες, πάντα σε ευθυγράμμιση με τις επίσημες οδηγίες για τη δημόσια υγεία.

Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τα ψηφιακά κανάλια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και όλοι θα μπορούν να απολαύσουν αυτό το μοναδικό μουσικό θέαμα από όπου κι αν βρίσκονται‧ από το κινητό στη θάλασσα, το laptop στη βεράντα μέχρι και την τηλεόραση του σπιτιού μέσω Youtube.

Επιπλέον, εικόνες από την Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενηθούν στους φιλόξενους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Τεχνόπολης  Δήμου Αθηναίων, από όπου με γιγαντοοθόνη με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ηχητική εγκατάσταση θα μεταδίδονται οι ήχοι της μουσικής από την Ελλάδα και την Ευρώπη σε ένα ψηφιακό tour με παγκόσμια απήχηση, δίνοντας το μήνυμα ότι η Μουσική είναι ζωντανή!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη