Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Ο Δημήτρης Τσακαλίδης από την Αλεξανδρούπολη Πανελλήνιος Πρωταθλητής Kick Boxing!

Με 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε από την Κρήτη ο Αθλητικός Σύλλογος «Χρυσά Γάντια Αλεξανδρούπολης». 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που πραγματοποιήθηκε στις 8 -11 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Αθλητικός Σύλλογος «Χρυσά Γάντια»  συμμετείχε με προπονητή τον Τουτζιαράκη Χρήστο και με τους αθλητές Τριάδα Ανθοπούλου στην κατηγορία Κορασίδων -46 -50 , Τκατσένκο Κωσταντίνο στην κατηγορία Νέων Ανδρών -67 -71 , Μωραίτη Νικόλαο στην κατηγορία Παμπαίδων -42, Μακρίδη Στράτο στην κατηγορία Ανδρών -67 -71 και Τσακαλίδη Δημήτρη στην κατηγορία Ανδρών -57 -60  -63,5.

Η μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε από τον Δημήτρης Τσακαλίδης που πλέον είναι Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ελλάδος  κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του και εντάσσεται στην Ομάδα της Εθνικής Ελλάδος και προκρίνεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing που θα πραγματοποιηθεί το 2023.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Χρυσά Γάντια  Αλεξανδρούπολης» δραστηριοποιείται από το 2016. Υπεύθυνος και προπονητής της σχολής είναι ο Τουτζιαράκης Χρήστος. Ο Σύλλογος έχει λάβει μέρος σε Διασυλλογικούς Αγώνες και Πανελλήνια πρωταθλήματα όλα αυτά τα χρόνια φέρνοντας και τότε σημαντικές διακρίσεις.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη