Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ο ΕΟΤ στηρίζει καλοκαιρινές γαστρονομικές δράσεις στην Αλεξανδρούπολη

Η γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε τόπου αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους βασικότερους παράγοντες επιλογής προορισμού για τους ταξιδιώτες.

Ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξής του σε δράσεις που αναδεικνύουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας έθεσε υπό την αιγίδα του και το Street Food Festival & Local Products στην Αλεξανδρούπολη.

Το Street Food Festival & Local Products θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολης από τις 25 έως τις 28 Ιουλίου . Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούν να δοκιμάσουν γεύσεις από όλον τον κόσμο με τη συνοδεία κοκτέιλ ή μπύρας, ενώ, παράλληλα, οι επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής και οι τοπικοί παραγωγοί παρουσιάζουν με διαφορετικό και ελκυστικό τρόπο τις γαστρονομικές προτάσεις τους. Ζωντανή μουσική πλαισιώνει τις εκδηλώσεις όλες τις ημέρες, ανεβάζοντας τους ρυθμούς με τοπικά και όχι μόνο συγκροτήματα, ενώ την ίδια στιγμή ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι κ.ά. διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Τέλος, στο πρόγραμμα εντάσσεται και διαγωνισμός ταχυφαγείας, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη