Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ο Μάρτιος ξεκίνησε με ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και της μουσικής παρέα με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, μετά την επιτυχία της πρώτης εβδομάδας των διαδικτυακών της δράσεων για τα παιδιά, συνεχίζει με νέες δράσεις με αποκριάτικη διάθεση.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η πρώτη εβδομάδα των διαδικτυακών δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Την Δευτέρα, 1 Μαρτίου, οι μικροί μας αναγνώστες γνώρισαν τον Οδυσσέα, τον μικρό και σκανταλιάρη πιγκουίνο, ενώ την Τετάρτη, 3 Μαρτίου, ήρθαν σε επαφή με μουσικά όργανα, μέσα από το μάθημα μουσικής προπαιδείας.

Τη σκυτάλη παίρνει η επόμενη δράση, με… αποκριάτικη διάθεση υπό την καθοδήγηση ενός Αρλεκίνου!

Οι online συναντήσεις φιλαναγνωσίας και μουσικής προπαιδείας αφορούν όλα τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως δώδεκα ετών και πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας zoom.

Δηλώστε συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή καλώντας στην γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης στο τηλέφωνο 2551089690 και ώρες από 10:00 π.μ. έως 14:00 ή στο email [email protected].

Σημειώνεται ότι όλες οι δράσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη εκπαιδευτικών και μουσικών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email