Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ο ΝΟΑ επέστρεψε με διακρίσεις στις κατηγορίες AMEA Hansa και Lightning από την συμμετοχή του στην Athens International Sailing Week

O Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης έδωσε το παρόν στη μεγαλύτερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση 32th ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 2023 1 με 10 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Ο όμιλος συμμετείχε στην κατηγορία Lightning με τους Σιμσιρίκη Άγγελο (κυβερνήτης), Κούρτη Μαρία και Στεφανίδη Γιώργο και κατέκτησε την 4η θέση γενικής πραγματοποιώντας εξαιρετικές κούρσες !

Σημαντική η παρουσία του ΝΟΑ με την συμμετοχή στην κατηγορία ΑΜΕΑ Hansa 303 . Τον όμιλο εκπροσώπησαν οι Αγγελώνιας Θόδωρος και Ταλξιδιάρης Αλέξανδρος . Στα διπλά στην ιδια κατηγορία τους πλαισίωσαν αντίστοιχα οι Ανασογλου Άγγελος και Σιαρβάλη Μαριάννα . Ο αθλητής που κατέλαβε στα μονά την 12 θέση ανάμεσα σε 18 αθλητές είναι ο Αγγελώνιας Θεόδωρος . Το δίδυμο Αγγελώνιας/Ανάσογλου κατέλαβε την 8η θέση ενώ οι Ταλξιδιάρης/Σιαρβάλη την 12η θέση ανάμεσα σε 16 σκάφη στα διπλά.

Η συμμετοχή της ομάδας ΑμεΑ στην κατηγορία Hansa 303 αποτελεί ένα σημαντικό στην ιστορία και στις δράσεις του ομίλου και ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησης της. Ευχαριστίες και στο Ίδρυμα Σάτυρος Νιάρχος για την στήριξη του προγράμματος «Hellenic Wind4all» της Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) που απευθύνεται σε όλα τα άτομα με αναπηρίες ανεξαρτήτως ηλικίας και στοχεύει στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ πανελλαδικώς.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη