Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Ο Ορέστης ήρθε για να μείνει: Και του χρόνου στην Γ’ Εθνική η ομάδα της Ορεστιάδας

Η ομάδα του Έβρου που τον περασμένο Ιούνιο πανηγύρισε την άνοδο της στην Γ’ Εθνική μετά από 25 χρόνια και την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες μετά από 15, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει καθώς μετά από μία εξαιρετική χρονιά, με έναν φοβερό α’ γύρο, εξασφάλισε τελικά και μαθηματικά μία αγωνιστική πριν το τέλος την παραμονή της. Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη επικράτησε στην 33η αγωνιστική με το άνετο 3-0 της Νίκης Ευκαρπίας σφραγίζοντας έτσι την παραμονή.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ορέστης είχε την πρώτη τελική με κεφαλιά του Σταματοπούλου μετά από σέντρα ακριβείας του Αντωνόπουλου. Στο 12′ υπήρξε εκ νέου συνεργασία των ίδιων παικτών. Αυτή τη φορά ο Αντωνόπουλος σέντραρε, ο αρχηγός κατέβασε την μπάλα και με σουτ έγραψε το 1-0! Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22′ και μετά από κερδισμένο πέναλτι του Dorian ο Πασχαλίδης έκανε το 2-0 απλοποιώντας τα πράγματα. Ο Ορέστης δεν άφησε το πόδι από το γκάζι καθώς ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τρεις επεμβάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με την θρακιώτικη ομάδα να συνεχίζει να απειλεί. Στο 76′ ο Οτέμπερης άλλαξε το παιχνίδι με όμορφη πάσα βρίσκοντας τον Dorian στην κίνηση, ο τελευταίος έκανε μία ντρίπλα και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το τελικό 3-0! Στο 83′ μετά από πίεση κοντά στην αντίπαλη περιοχή ο Τηλέγραφος έκλεψε την μπάλα, έκανε μία ντρίπλα, σούταρε, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Διπλή χαρά στην σημερινή μέρα για τον Ορέστη, καθώς ο Νίκος Θάνος έγινε για τρίτη φορά πατέρας!

Στην τελευταία αγωνιστική σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ο Ορέστης φιλοξενείται στην Χαλκιδική από τον ΑΟ Χανιώτη, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 16:00.

Ορέστης Ορεστιάδας (Ν. Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης (83′ Παπαμιχαήλ), Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης (73′ Ασπιώτης), Dorian, Λογαράς, Οτέμπερης, Σταματόπουλος(83′ Σταματόπουλος), Αντωνόπουλος (63′ Δημητριάδης), Σπυρόπουλος (Τηλέγραφος), Πασχαλίδης .

Πηγή: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email