Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πάρκινγκ λιμανιού Αλεξανδρούπολης: Το αντίτιμο στάθμευσης και όλα όσα θα ισχύουν από 1 Ιανουαρίου του 2022

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις 6 Οκτωβρίου (θυμηθείτε εδώ), το πάρκινγκ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ακριβώς κάτω από τον Φάρο, αλλάζει ενοικιαστή.

Ο νέος ενοικιαστής όπως προέκυψε λοιπόν από τον διαγωνισμό που προκήρυξε ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης, είναι η NEXTSAFE PARK, εταιρία που έχει έδρα τον Πειραιά.

Η εν λόγω εταιρία «πιάνει δουλειά» από την 1η Ιανουαρίου του 2022, με την σύμβαση που έχει υπογραφεί να έχει διάρκεια 3 χρόνια.

Θυμίζουμε ότι το μηνιαίο αντάλλαγμα παραχώρησης χρήσης του χώρου ορίζεται στο ποσό των 13.200 €, πλέον των νόμιμων κρατήσεων, ενώ η εταιρία έχει προκαταβάλει σε λογαριασμό του Οργανισμού, τα μηνιαία Ανταλλάγματα για τους τρεις πρώτους μήνες παραχώρησης, που αντιστοιχούν σε ποσό 42.213.60 €.

Το αντίτιμο στάθμευσης

Αναφορικά τώρα με το αντίτιμο στάθμευσης, το κόστος δηλαδή που θα υπάρχει για όποιον επιθυμεί να παρκάρει το όχημα του στο συγκεκριμένο χώρο, δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 1,00€ (τελική τιμή περιλαμβανομένου ΦΠΑ και υπόλοιπων κρατήσεων). Το συγκεκριμένο ποσό αφορά το μέσο ωριαίο ύψος αντιτίμου για τους οδηγούς (υπολογιζόμενο σε τετράωρη βάση βάσει της εκάστοτε ισχύουσας τιμολογιακής πολιτικής).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email