Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο γεμάτο χόρτα. Προβληματίζουν οι εικόνες

Την κακή και παραμελημένη εικόνα που παρουσιάζει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο για το οποίο ο Δήμος φροντίζει κάθε χρόνο να καθαρίζει, σχολιάζει με μήνυμά του και φωτογραφίες στο focustonevro.gr αναγνώστης-κάτοικος της περιοχής. Το οικόπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις οδούς Πατριάρχου Δημητρίου, Πατριάρχου Αθηναγόρα, Παναγιώτη Έλλη και Ευγενίδη.

Ο αναγνώστης γράφει ότι υπάρχει ανησυχία γιατί έχουν δημιουργηθεί εστίες μόλυνσης και υπάρχει κίνδυνος για φίδια αλλά και πυρκαγιά δεδομένου ότι τα χόρτα δεν έχουν καθαριστεί ποτέ απο την αρχή της σεζόν και έχουν ξεραθεί. Στην περιοχή υπάρχουν παιδιά που παίζουν έξω και μάλιστα κάποιοι γονείς καθάρισαν μέρος της έκτασης από χόρτα με δική τους πρωτοβουλία.

Ένα ακόμα πρόβλημα που αναφέρει είναι η περιορισμένη ορατότητα στις διασταυρώσεις λόγω των χόρτων, φαινόμενο που παρατηρείται και σε άλλες περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί.

Τα προηγούμενα χρόνια έστω και μετά από τηλεφωνήματα των περιοίκων ο Δήμος έστελνε συνεργεία και καθάριζαν το συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο. Φέτος, δείχνουν να τους έχουν ξεχάσει και κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτο.

Το σκηνικό της συγκεκριμένης περιοχής συμπληρώνει η κατάσταση με τα σκουπίδια που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

Γενικότερα η εικόνα της περιοχής είναι ότι δεν έχει γίνει τίποτα τα τελευταία χρόνια για την αισθητική της ,την διαμόρφωση και αξιοποίηση των χώρων που υπάρχουν εκεί.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email