Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Πέντε μέρες πριν την πανελλήνια διοργάνωση beach volley, άρχισαν οι εργασίες στα νέα γήπεδα

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ο σοφός λαός.

Η παροιμία αυτή βέβαια δεν ταιριάζει στην περίπτωση που αναφέρεται το παρόν άρθρο, καθώς 5 μέρες πριν την διοργάνωση North Area Beach Volley Circuit που έχει αναλάβει να φιλοξενήσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, μηχανήματα μπήκαν να κάνουν εργασίες στα νέα γήπεδα beach volley στο εκκλησάκι του Αγίου Εύπλου, στο νέο κομμάτι της παραλιακής της πόλης.

Τα γήπεδα που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, την παρούσα στιγμή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να υποδεχθούν αθλητές & αθλήτριες, ήταν μέχρι τώρα εγκαταλελειμμένα και είχαν γεμίσει χορτάρια.

Σήμερα Δευτέρα 26/7 και με το τουρνουά beach volley να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30/7 και να ολοκληρώνεται την Κυριακή 1/8, η δημοτική αρχή αποφάσισε τελικά ότι ήρθε η ώρα να… βάλει μπρος τον μηχανισμό της για να προλάβει. Θα προλάβει όμως;

Ακόμα και να τοποθετηθεί το φιλέ και να είναι ακριβώς όπως πρέπει τα γήπεδα, μπορούν να φιλοξενηθούν οι αγώνες χωρίς να υπάρχει σκιά για τους αθλητές, τους προπονητές και τους θεατές; Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στο σημείο δεν υπάρχουν τουαλέτες, αλλά ούτε και ντουζ που είναι απαραίτητα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει ανακοινώσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τους σταθμούς των φετινών τουρνουά beach volley, ενώ το Σάββατο προχώρησε σε νέα δημοσίευση με τις τεελυταίες λεπτομέρειες για την διοργάνωση στην πρωτεύουσα του Έβρου (δείτε ΕΔΩ).

Δεν ήταν δυνατό λοιπόν οι εργασίες να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα έτσι ώστε να μην τρέχουν τώρα να προλάβουν τελευταία στιγμή; Ερώτηση που θα έθετε ο οποιοσδήποτε και μάλλον οι αρμόδιοι θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη