Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Πέπλος: «Τύχη βουνό» για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου που δεν υπήρξε ατύχημα από πτώση δέντρου

Οι ισχυροί νοτιάδες που έπνεαν τις προηγούμενες μέρες άφησαν το σημάδι τους στον Πέπλο.

Συγκεκριμένα, απ΄τους ισχυρούς ανέμους υπήρξε πτώση δέντρου το Σάββατο στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου και ευτυχώς το περιστατικό συνέβη σε μέρα που δεν λειτουργούσαν τα σχολεία και επομένως δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το ζήτημα όμως που προκύπτει είναι ότι πρώτον δύο εικοσιτετράωρα μετά το συμβάν, κανείς δεν έχει μαζέψει ακόμη το δέντρο, παρά τις εκκλήσεις που έγιναν από τους ανθρώπους του σχολείου, και δεύτερον ότι θα πρέπει άμεσα να αξιολογηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου τα υπόλοιπα δέντρα διότι γίνεται λόγος ότι είναι το ίδιο αδύναμα και ενδεχομένως θα πρέπει να υπάρξει σχετική μέριμνα.

Το περιστατικό αυτό φέρνει στο φως την αναγκαιότητα ενός γενικότερου ελέγχου σε όλα τα σχολεία και στα δέντρα που βρίσκονται στις αυλές τους.

Επίσης λίγο παραπέρα κείτεται ότι είχε απομείνει από παιδική χαρά που ξηλώθηκε στην αυλή του δημοτικού σχολείου του Πέπλου. Οι άνθρωποι του σχολείου περιμένουν εδώ και μία βδομάδα τα συνεργεία του Δήμου για να τα παραλάβουν και να αποκαταστήσουν το σημείο που ήταν τοποθετημένα διότι αποτελούν παγίδα τραυματισμού για τα παιδιά.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email