Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πέφτει η αυλαία των διαδικτυακών σεμιναρίων της εθελοντικής ομάδας Διδυμοτείχου «ΑποΔΙΔω» – «Fake news και Δημοκρατία» η τελευταία θεματική

Η τρίτη και τελευταία διαδικτυακή Κυριακή για τα μέλη και τους φίλους της εθελοντικής ομάδας Διδυμοτείχου «ΑποΔΙΔω» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 19:00. Το θέμα του τελευταίου διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι «Fake News και Δημοκρατία» με εισηγητή τον κ. Χρύσανθο Τάσση.

Ο Χρύσανθος Δ. Τάσσης είναι λέκτορας με αντικείμενο Πολιτική Κοινωνιολογία και Ελληνικό Πολιτικό Σύστημα στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του ΔΠΘ. Κείμενά του σχετικά με το ελληνικό και ευρωπαϊκό κομματικό σύστημα, τη θεωρία των πολιτικών κομμάτων, την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, την οικονομική πολιτική και τις εργασιακές σχέσεις έχουν δημοσιευθεί στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε μια επίκαιρη και σύγχρονη θεματική, δεν έχουν παρά να συντονιστούν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 19:00 στην σελίδα του ΑποΔΙΔω στο Facebook.

Να θυμίσουμε ότι στα προηγούμενα αντίστοιχα διαδικτυακά σεμινάρια φιλοξενήθηκαν ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Δημήτρης Καρυπίδης και ο δημιουργός της ομάδας «Δες το Θετικά» Δημήτρης Σαββίδης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email