Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών: Επίδειξη κανόνων υγιεινής για τον Covid στους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου & Λυκείου Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών, που καθιερώθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Αναφοράς για την Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών (GFARC) της IFRC, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 π.μ. στο Μουσικό Γυμνάσιο/Λύκειο Αλεξανδρούπολης επίδειξη των κανόνων Υγιεινής στους μαθητές/τριες όλων των τριών τάξεων του Σχολείου.

Οι κανόνες Υγιεινής στο σχολικό περιβάλλον θα περιλαμβάνουν:

· Τα μέτρα πρόληψης για τη νόσο covid-19

· Αναφορά και ενημέρωση σχετικά με το εμβόλιο για τη νόσο covid-19

Επίσης, οι Εκπαιδεύτριες του τμήματος θα αναφερθούν στις Πρώτες Βοήθειες με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών στις πρώτες βοήθειες ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται άμεσα και με ασφάλεια σε περιπτώσεις τραυματισμών στο σχολικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών είναι αφιερωμένο στα παιδιά και κατ’ επέκταση στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών.

Η εκπαιδευτική δράση του Ε.Ε.Σ. θα υλοποιηθεί υπό την αγαστή συνεργασία με τη διεύθυνση και του συλλόγου των Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email