Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Παζάρι για καλό σκοπό από τον σύλλογο ”Σπάρτακος” στις εκδηλώσεις του 27ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Άνθειας- Αρίστεινου ”Σπάρτακος” διοργανώνει bazzar για καλό σκοπό. Στις 7,8 και 9 Ιουλίου παράλληλα με το 27ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Άνθεια, θα συλλεχθούν αντικείμενα στο χώρο των εκδηλώσεων με σκοπό να διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα, οι διοργανωτές καλούν τους συμμετέχοντες να φέρουν στο bazzar αντικείμενα όπως γραβάτες, φουλάρια, τσάντες, ζώνες, καπέλα, ψεύτικα κοσμήματα, γυαλιά και διακοσμητικά σπιτιού, προκειμένου να βρουν τους αγοραστές τους.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που σκοπό έχει να ενισχύσει το Παιδικό Χωριό ΣΟΣ Θράκης αφού με την πώληση των αντικειμένων, τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στον Οργανισμό.

Υπεύθυνη για τη συλλογή αντικειμένων: κα. Αθηνά – Τηλ.6977721516

Θυμίζουμε ότι το 27ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών διοργανώνεται συνήθως το δεύτερο Σαββατοκύριακο κάθε Ιούλη και αποτελεί ένα Φεστιβάλ χορών, τραγουδιών και μουσικής και συμμετέχουν χορευτικά σχήματα και χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο καθώς και ελληνικοί σύλλογοι του εξωτερικού. Κάθε χρόνο, 400 περίπου χορευτές ενώνουν τα χέρια τους και τις ψυχές τους, στην περιοχή της Άνθειας σ’ αυτήν την μεγάλη γιορτή της Παράδοσης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email