Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πανελλήνιες 2021: Αυτά είναι τα θέματα Κοινωνιολογίας, Χημείας και Πληροφορικής

Στη δημοσιότητα έδωσε τα σημερινά θέματα των πανελληνίων εξετάσεων το υπουργείο Παιδείας, καθώς οι υποψήφιοι διαγωνίστηκαν στην Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Τα θέματα της Κοινωνιολογίας:

Τα θέματα της Χημείας:

Τα θέματα της Πληροφορικής:

Επόμενη εξέταση των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα είναι το Σάββατο, 19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοιεκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ..

Μετά από ένα τριήμερο διάλειμμα θα επανέλθουν την Τρίτη 22 Ιουνίου – που είναι και η τελευταία ημέρα – για να εξεταστούν στην Ιστορία (για όσους έχουν επιλέξει Ανθρωπιστικές σπουδές) στη Φυσική και την Οικονομία (για όσους έχουν επιλέξει Θετικές σπουδές, Σπουδές Υγείας ή Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πηγή: cnn.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email